Založ si blog

Besnenie šialencov alebo premyslené kroky ?

Niektorých novinárov hlavného prúdu trápi, prečo sú Slováci viac, ako iné národy, náchylní veriť hoaxom a konšpiračným teóriám. Tento záver vyvodzujú napríklad aj z toho, že ich vplyv a príťažlivosť pre čitateľov sú čoraz menšie.

Ak je pravdou, že médiá hlavného prúdu majú čoraz menší vplyv na formovanie verejnej mienky, nemôže to byť so Slovákmi až také zlé, naopak, je to dôkaz o tom, že hoaxom a konšpiračným teóriám podliehajú menej ako iné národy.

Novinárom hlavného prúdu, a tým, ktorí sú plní obáv dávam do pozornosti výrok amerického prezidenta Abrahama Lincolna “ Môžete klamať časť národa po celý čas, môžete klamať celý národ určitý čas, ale nemôžete klamať celý národ po celý čas.“

„Nový svetový poriadok s hegemóniou USA vznikne proti Rusku, na účet Ruska a na zvyškoch Ruska“

vyhlásil Zbigniew Brzezinski, poľsko-americký diplomat, politológ, predseda výboru pre medzinárodné vzťahy v kongrese USA a poradca Baraca Obamu.

Existuje niečo také ako Bilderbergský klub, uzatvorená „tajomná“ medzinárodná organizácia, ktorá združuje najvplyvnejších ľudí planéty, miliardárov, bankárov, politikov, novinárov. Podľa niektorých zdrojov ho založili tri najvplyvnejšie nadácie – Rockefeller foundation, Carnegie endowment for international peace a Ford Foundation.

Jeden zo zakladateľov tohto klubu, David Rockefeller v roku 1993 povedal “ Svet je zložito zorganizovaný, je pripravený prejsť na svetovú vládu. Nadnárodné vlády intelektuálnych elít a svetových bankárov, sú nepochybne oveľa viac predvídateľné ako národné vlády, ktoré sa praktikovali v predchádzajúcom storočí.“

Margaret Theacher, Zbigniew Brzezinski, Bill Clinton, Tony Blair, princ Philip, Anatolij Čubajs, Dmitrij Trenin (predstaviteľ moskovského centra Carnegie) údajne patria a patrili k niektorým známejším členom tohto klubu.

Už raz citovaný člen klubu, Zbigniew Brzezinski, v roku 2009 povedal “ Táto kríza sa neskončí ani v auguste, ani v septembri, ani v októbri, ani v novembri, ani v roku 2010, ani v 2012, ani v 2015. Táto kríza sa neskončí dovtedy, kým nedosiahneme svoje ciele. Naše ciele sú vám dobre známe. Jediná svetová vláda, to je to čo potrebujeme. A ona bude vytvorená, či sa vám to páči alebo nie. Vy sami nás budete o to prosiť, lebo ďalej bude stále horšie, horšie a horšie. V záujme toho je potrebné oveľa viac, ako ekonomická paralýza, sú potrebné vojny, hlad a epidémie po celom svete.“

A čo vidíme dnes ? Vojnu, epidémie a nastávajúci hlad. Z toho môžeme urobiť záver, že všetko zlo, čo vidíme, je cielená práca a plány ľudí.

Pár ľudí, ktorí sa vyhlásili za elitu, a majú pocit, že sú oprávnení riadiť osudy miliónov a miliárd ostatných. Niektoré prejavy, ktoré zazneli na Svetovom ekonomickom fóre v Davose v roku 2022, by v naozaj zdravej spoločnosti mali byť predmetom vyšetrovania a stíhania orgánov činných v trestnom konaní. Vyplýva z nich, že malá skupinka vyvolených sa domnieva, že je potrebné znížiť počet obyvateľov z 8 miliárd, ktoré máme dosiahnuť už v auguste 2022 , na jednu miliardu.

Ako ? Vráťme sa k výroku člena elitného klubu z roku 2009 – hlad, vojny, epidémie. Všetky zabíjajú ľudí. A ak je niekto, kto tieto nešťastia pripravuje a riadi, hovoríme o vraždách. O plánovaných, úkladných vraždách miliónov a miliárd ľudí. Keby sme tieto nešťastia nevideli v priamom prenose a nesledovali by sme nezmyselné a šialené počiny politikov, ktoré idú priamo proti záujmom ich občanov, dali by sa prejavy v Davose vnímať ako „dobre mienené predstavy“ o fungovaní sveta v budúcnosti, ku ktorým ideálom sa dopracujeme rozumnými a humánnymi spôsobmi.

Snaha uchopiť moc nad celým svetom nie je nová vec. Túžba po moci lomcovala mnohými v priebehu histórie ľudstva. Typické pre ňu a pre tých, ktorí sa ňou nechali ovládnuť bolo, že nepoznala hraníc a zničila nielen toho, ktorý bol ňou posadnutý, ale aj tisícky nevinných životov. Ako hovorí kniha Kazateľ „Človek panoval nad človekom na jeho škodu.“

Rozdiel medzi vládami, ktoré sú národné a snom o nadnárodnej vláde je v tom, že národné vlády mali vzniknúť z viac menej slobodne prejavenej vôle tých, nad ktorými vládli a hájiť ich národné záujmy. Nadnárodnú vládu nikto nevolí. Sú to samozvané elity, osoby, ktoré sa sami presvedčili o svojej výnimočnosti a uzurpovali si právo rozhodovať o osudoch miliónov ľudí, koncentrujú vo svojich rukách peniaze a moc.

Ich záujmy, sú v príkrom rozpore so záujmami národných vlád. S tradičnými hodnotami, ktoré vyznávajú ich občania, s národnými ústavami.

Pozrime sa len na susedné Maďarsko, čelí žalobe zo strany byrokratických štruktúr EÚ za prijatie zákona zakazujúceho neplnoletým osobám prístup k homosexuálnemu pornografickému materiálu. Maďarsko sa hlási k tradičným kresťanským hodnotám, na ktoré podľa EÚ nemajú jeho občania právo.

Šialené sankcie zavedené kvôli vojenskému konfliktu na Ukrajine uvrhnú hladomor na mnoho krajín, ktoré západ arogantne označuje za „tretí svet“. Európske krajiny uvrhnú na okraj ekonomickej katastrofy a celkom zbedačia jej obyvateľov.

Ale ako inak by sa dosiahli ciele intelektuálnej a finančnej elity, aby sme žobrali o dosadenie svetovlády ? Ako sa dosiahnu ciele nového svetového poriadku, kedy už nikto nebude nič vlastniť a bude šťastný ?

Ale ak by sa nerozpútala vojna na Ukrajine, aká zámienka by sa dala využiť na také obrovské zbedačenie, zadĺženie a ohrozenie životov ľudí ?

Ruská agresia podľa západných politikov a im slúžiacich médií bola nečakaná a neospravedlniteľná.

Tu je niekoľko dát z OBSE .V čase prímeria medzi „ruskými separatistami na Donbase a Ukrajinou“ : 16.2. 2022 -76 porušení z ukrajinskej strany, 17.2.2022 – 316 porušení z ukrajinskej strany, 18.2. 2022 – 654 porušení z ukrajinskej strany, 19.2.2022 – 1413 porušení z ukrajinskej strany, 20- 21. 2. 2022 – 2026 porušení z ukrajinskej strany, 22.2.2022 – 1484 porušení prímeria. Obstreľovanie Donbasu kyjevským režimom v čase prímeria sa stupňovalo.

Niekto by to nazval zámernou eskaláciou napätia.

Nielen Nemecko, ale aj náš priemysel má veľké obavy nad tým, či Rusko, po krátkodobej odstávke plynu vynútenej potrebou údržby a opráv, dodrží uzatvorené zmluvy a dodávky obnoví.

Z akého dôvodu je v tejto neistote vhodné pokračovať v agresívnej rétorike a namiesto snahy o upokojenie situácie pracovať na eskalácii napätia ?

Napríklad aj tým, že ukrajinská strana oficiálne oznamuje, že po dodaní rakiet, ktoré doletia na dlhšiu vzdialenosť (300 km) za pomoci salvového raketového systému Himars dodaného z USA a za pomoci amerických družíc Sputnik začnú útočiť na Krym.

Toto je cesta k eskalácii napätia a rozpútaniu tretej svetovej vojny. Ale Rusi môžu okrem zbraní ako odvetu použiť aj úplnú odstávku energií a ak pocítia naozaj veľkú hrozbu, určite to urobia. ´Podľa európskej politickej elity skrachujú a vrátia sa do zemľaniek. Ale čo bude s Európou ? Sú Európania zaradení medzi tie miliardy, ktoré sú podľa elít určené na smrť ?

P.S. Sú politické elity zvolené v „demokratických voľbách“ naozaj výsledkom slobodnej voľby občanov ? Alebo sú výsledkom podvodných predvolebných kampaní a šikovnej manipulácie verejnosti skupinkou ľudí, ktorí sa domnievajú, že ak nahromadili viacej finančných prostriedkov sú skutočnými elitami ?

A čo znamená plánovaná snaha o zmenu hlasovania členských štátov EÚ z jednohlasného na väčšinové ? Len to, že malé štáty prišli o svoje práva rozhodovať o svojom osude a o osude svojich občanov. ( Aj keď súčasná politická situácia nasvedčuje tomu, že k tomu došlo aj bez zmeny spôsobu hlasovania, ale stále sú krajiny, ktoré “ sa stavajú na zadné“ a kazia mocenské chúťky samozvaných elít.) O našom osude budú rozhodovať Nemecko, Francúzsko a iné väčšie krajiny a to bez toho, aby nás museli vojensky obsadiť ( o tom, aké samostatné sú tieto krajiny od USA svedčí ich súčasná politika).

Takáto zmena pravidiel hry v EÚ znamená stratu suverenity a likvidácie národných štátov, čo je jedným z deklarovaných cieľov osôb, ktoré sa snažia uchopiť moc nad celým svetom.

Cirkusanti

20.03.2024

Namiesto rešpektu k právu, jarmočné divadlá. Včerajšia tlačová konferencia prokurátorov špeciálnej prokuratúry potvrdila správnosť rozhodnutia o zrušení tohto spolitizovaného chápadla generálnej prokuratúry a aj správnosť rozhodnutia ústavného súdu, ktorý v tejto časti nepovažuje legislatívne aktivity za protiústavné. Znova ukázali hrubú neúctu k právnemu [...]

Potrebujeme bežecké topánky a lupu ?

19.03.2024

Aký je váš vzťah ku pravde ? Naozaj potrebujeme kvalitnú bežeckú obuv, aby sme stíhali beh za klamármi s cieľom odhaľovať ich nové a nové klamstvá? A naozaj potrebujeme lupu, aby sme dokázali rozlíšiť kvalitu a objektivitu informácií, ktorými sme účelovo zahlcovaní z každej strany ? Lebo ľudia, ktorí nie sú informovaní, alebo sú zle informovaní, ale nevadí im to, [...]

Najsilnejším svedectvom o vás, sú vaše skutky

02.03.2024

Za krok, ktorý zásadným spôsobom zmenil smerovanie našej spoločnosti aj formálne, nielen porušovaním jestvujúcich zákonov a vykrádaním ich obsahu , považujem prijatie ústavného zákona číslo 422/2020 Z. z. ,ktorým bola ústavnému súdu odňatá právomoc posudzovať súlad ústavných zákonov s ústavou : 8. V čl. 125 ods. 4 sa na konci pripája táto veta: „Ústavný [...]

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Viktória Hellenbart

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 89
Celková čítanosť: 226470x
Priemerná čítanosť článkov: 2545x

Autor blogu

Kategórie