Založ si blog

Lietadlo ešte ani nedopadlo na zem, ale naša propaganda v tom už má jasno – na vine je Putin

Mediálne pokrytie kauzy pádu lietadla, na palube ktorého mal byť pán Prigožin, je ukážkou úrovne a štýlu slovenskej žurnalistickej elity.

Lietadlo ešte ani nedopadlo na zem, naša žurnalistická elita už púšťala palcové titulky nielen o tom, kto na palube zahynul, ale už vedeli nielen príčinu havárie, ale aj to, kto to má na svedomí. Vinníkom všetkého bol čuduj sa svete Putin. V šírení týchto múdrostí neboli celkom lídrom naši novinári, ale BBC a iné „spoľahlivé“ zahraničné žurnalistické zdroje, voči ktorým sú naši slávni novinári veľmi často v postavení obyčajných plagiátorov.

A je úplne jedno, či sa neskôr ukáže, že Prigožin a Utkin žijú, za ich smrť môže Putin.

Vo štvrtok 23:45 havarovalo stíhacie lietadlo F 18 blízko San Diega, osud pilota oficiálne nie je známy, ale na štýl slovenskej hviezdnej žurnalistiky sa žiada dodať, že pilota určite zavraždil Donald Trump alebo Putin, ak bol Trump akurát zlatou rybkou, ktorú americká polícia zatvára na štýl práce slovenskej NAKY „chyť a pusť “ a v čase nehody bol akurát niekde chytený.

V skutočnosti pozná presné detaily trestného činu alebo nehody páchateľ, respektíve ten, ktorý nehodu zavinil. Obeť, ktorá neprežila sa obvykle nevyjadruje. A ešte môže mať takéto rýchle informácie očitý svedok.

Zaujímalo by ma, do ktorej skupiny patria naše žurnalistické hviezdy.

Na jednom z informačných kanálov v Rusku bola dnes 25.8.2023 o 18.35 hodine zverejnená nasledovná správa vyšetrovacej komisie:

„Po úvodnom vyšetrovaní na mieste pádu lietadla bolo objavených 10 mŕtvych tiel. Na zistenie ich totožnosti sa vyhotovujú genetické testy a odborné expertízy. Zabezpečený je zoznam pasažérov, čierna skrinka, pokračuje detailná ohliadka miesta nehody, zaisťujú sa dôkazy a dokumentácia, ktoré majú význam pre zistenie príčin nehody. Všetky možné verzie budú dôsledne prešetrované.“

Pre nás advokátov normálny postup. Pre slovenské médiá zbytočná robota a najmä prokremeľská propaganda. Oni už vedia, že Prigožina zavraždil Putin, aj bez vyšetrovania. Tak ako to bolo jasné hneď po výbuchu NordStream 2. Lebo oni sú tí objektívni, ktorí konšpirácie nešíria.

Nie málo.

P.S. Zdá sa, že vojna na Ukrajine sa už blíži ku koncu, lebo médiá začínajú strašiť a buntošiť oveľa nebezpečnejším koronavírusom, ktorý sa na Slovensku už šíri. Eris je tu.

Médiá radostne jasajú, že sa možno vrátime k rúškam a ďalšiemu terorizovaniu občanov.

Ale rovnako potešujúcou správou je aj to, že americké pravoverné médiá urobili senzačnejší vedecký počin, než pristátie indickej sondy Čandraján 3 na južnej strane Mesiaca, čo sa doteraz ešte nikomu nepodarilo. USA, ZSSR a Čína pristali „len na severnej časti.“ Rovnako prelomové je poznanie amerických médií, že voľby sú v skutočnosti chorým prvkom demokracie, lebo hrozí, že bude zvolený Donald Trump.

Len tak ďalej súdruhovia.

Z dažďa pod odkvap ?

25.04.2024

Ešte pár slov k súdnej rade. Za mňa principiálne najpádnejší dôvod na odvolanie jej člena a už odvolaného predsedu je fakt, že bol ideovým otcom myšlienky legislatívnej zmeny, podľa ktorej je možné člena súdnej rady počas jeho mandátu odvolať kedykoľvek aj bez uvedenia dôvodu. Človek, ktorý bol schopný navrhnúť a presadiť takúto zmenu zákona ako politický [...]

Vás toto presvedčilo ?

24.04.2024

Súdna rada prijala dňa 17.4.2024 na svojom zasadnutí Uznesenie číslo 136/2024, ktorým v reakcii na tlačovú konferenciu predsedu vlády Slovenskej republiky a ministra spravodlivosti Slovenskej republiky konanú dňa 4. apríla 2024 https://www.youtube.com/watch?v=le-y7OangIg a súčasne aj na podklade iných verejných vyjadrení predstaviteľov výkonnej a zákonodarnej moci v tomto ako [...]

Cirkusanti

20.03.2024

Namiesto rešpektu k právu, jarmočné divadlá. Včerajšia tlačová konferencia prokurátorov špeciálnej prokuratúry potvrdila správnosť rozhodnutia o zrušení tohto spolitizovaného chápadla generálnej prokuratúry a aj správnosť rozhodnutia ústavného súdu, ktorý v tejto časti nepovažuje legislatívne aktivity za protiústavné. Znova ukázali hrubú neúctu k právnemu [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Viktória Hellenbart

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 91
Celková čítanosť: 230003x
Priemerná čítanosť článkov: 2528x

Autor blogu

Kategórie