Založ si blog

Potemkinovské dediny

Téma ilegálnej imigrácie podľa ministerstva vnútra nie je žiadnym problémom.

Ak to porovnávam s problémom masívneho porušovania zákonov zo strany tých, ktorý majú dbať na ich dodržiavanie, aj v otázkach nelegálnej migrácie, môžem s názorom ministerstva vnútra aj súhlasiť.

Ak si politici, úradníci a im poplatné médiá myslia, že zamlčiavanie existencie problému a zastrašovanie tých, ktorí sa o ňom opovážia prehovoriť, namiesto jeho riešenia je tým pravým riešením, dá sa z toho vyvodiť logický záver, že na Slovensku sa v prospech tu žijúcich obyvateľov žiadny problém nikdy riešiť nebude. Budeme sa všetci tváriť, že problém neexistuje. A tých, čo sa opovážia naň poukázať :

  1. vyhodíme z roboty
  2. zastrašíme
  3. zosmiešnime
  4. zatvoríme
  5. proste inak umlčíme.

Top vtipom je rečnícka otázka jedného politika, bývalého člena tej najlepšej vlády, akú Slovensko kedy malo, v tom zmysle, že akú kriminalitu páchajú imigranti. Aký je počet trestných činov ? No NULA.

Nula bude asi niekde inde, pretože už samotné nelegálne prekročenie hraníc je trestným činom, ak je organizované, je organizovaným a závažným trestným činom prevádzačstva a ak sa na ňom podieľajú aj policajné zložky a iné orgány štátnej správy, môže byť aj zneužitím právomoci verejného činiteľa.

Takže aké trestné činy v spojitosti s nelegálnou imigráciou ?

NULA

Možno to tak vidí aj prokuratúra, ktorá zaryto mlčí.

Z dažďa pod odkvap ?

25.04.2024

Ešte pár slov k súdnej rade. Za mňa principiálne najpádnejší dôvod na odvolanie jej člena a už odvolaného predsedu je fakt, že bol ideovým otcom myšlienky legislatívnej zmeny, podľa ktorej je možné člena súdnej rady počas jeho mandátu odvolať kedykoľvek aj bez uvedenia dôvodu. Človek, ktorý bol schopný navrhnúť a presadiť takúto zmenu zákona ako politický [...]

Vás toto presvedčilo ?

24.04.2024

Súdna rada prijala dňa 17.4.2024 na svojom zasadnutí Uznesenie číslo 136/2024, ktorým v reakcii na tlačovú konferenciu predsedu vlády Slovenskej republiky a ministra spravodlivosti Slovenskej republiky konanú dňa 4. apríla 2024 https://www.youtube.com/watch?v=le-y7OangIg a súčasne aj na podklade iných verejných vyjadrení predstaviteľov výkonnej a zákonodarnej moci v tomto ako [...]

Cirkusanti

20.03.2024

Namiesto rešpektu k právu, jarmočné divadlá. Včerajšia tlačová konferencia prokurátorov špeciálnej prokuratúry potvrdila správnosť rozhodnutia o zrušení tohto spolitizovaného chápadla generálnej prokuratúry a aj správnosť rozhodnutia ústavného súdu, ktorý v tejto časti nepovažuje legislatívne aktivity za protiústavné. Znova ukázali hrubú neúctu k právnemu [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Viktória Hellenbart

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 91
Celková čítanosť: 229996x
Priemerná čítanosť článkov: 2527x

Autor blogu

Kategórie