Založ si blog

Zakážme kebaby a premenujme turecký med na iracký

Má vôbec zmysel uvažovať nad zmyslom a účelom toho, čo produkuje západ pod taktovkou USA ? Skutočnú povahu tejto „vyspelej civilizácie“ sa pred tými, ktorí tušili jej líščiu farbu pod nánosom  masky najcivilizovanejšej spoločnosti, už neoplatí zastierať, pretože zrazu sa odhodili všetky masky a pretvárky, a vidíme tvár Doriana Graya na sklonku jeho života.

Médiá riadené týmto molochom už bez akejkoľvek hanby šíria propagandy a maľujú nám paralelný, neexistujúci fejkový vesmír, premyslene žonglujúc s mixom lacných emócií, primitívnymi pudmi a vymýšľaním hrdinských príbehov a póz lacným a prázdnym figúrkam, ktoré hrajú v ich bábkovom divadle postavy prezidentov a politických lídrov.

Obľúbeným novinárskym „grifom“ v hlavnom prúde v celom civilizovanom svete pri informovaní o udalostiach na Ukrajine sa stalo zverejnenie škandalóznej, nervydrásajúcej správy, prirodzene o vyčíňaní zlej ruskej strany, s dodatkom, že správy sú z neovereného zdroja.

S neskrývaným cieľom navodiť v rozhorčenom publiku chuť vyvolať tretiu svetovú vojnu, podceniť nebezpečie použitia „ekologických“ jadrových zbraní a chuť vydať sa na samovražednú púť zavedenia prísnych samosankcií. Lebo chudobný, hladný, smrdiaci a zúbožený civilizovaný svet , ktorý zlikviduje vlastný priemysel, sa hravo ubráni opovrhovanému tretiemu svetu a nenávidenému Rusku, ktorý bude stále jazdiť na autách a rýchlovklakoch a bude si môcť dovoliť okrem stravy aj pravidelnú hygienu.

Civilizovaný svet, okrem etického štandardu novinárov, ktorý s pompou propaguje, opustil už aj posledné zvyšky zdravého rozumu a pudu sebazáchovy. Európa sa pýši tým, že jej civilizácia, patrí medzi najstaršie, zakladá (zakladala) si na kultúrnych hodnotách a rôznych tradíciách, ktoré ju v jej vlastných očiach oprávňovali povyšovať sa nad okolitý svet. Trpaslík s počtom obyvateľov, ktorí sotva siaha po kolená iným, väčším krajinám, ktorých veľkosť je v očiach Európana eliminovaná tým, že sa jedná o tretí svet. Preto sa jeho počet obyvateľov asi delí tromi. To sú výpočty pyšnej Európy.

Počínanie Európanov však skôr pripomína vážne príznaky stareckej demencie. Stala sa natoľko bezvládnou, že nie je schopná vzdorovať bezohľadnému tlaku vypočítavej veľmoci, ktorá sa natoľko zžila s úlohou svetového hegemóna a neohroziteľného vládcu sveta, že nevidí, že už prestala balansovať na okraji priepasti a rúti sa do vlastnej záhuby.

Bývalý prezident Spojených štátov Jimmy Carter raz opísal USA ako krajinu, ktorá v celej histórii ľudstva najviac miluje vojny GT Investigates: Layer by layer, peeling back the US’ masks and what it has wrought onto the world – Global Times.

Podceňovaný a počtom „bezvýznamný“ tretí svet vníma lídra, ktorému Európa oddane leží pri nohách ako temného pána, ktorý má cieľ zničiť svetový poriadok (Voldemort of global order)https://www.globaltimes.cn/page/202204/1259520.shtml. Autor v tomto článku uvádza, že americký profesor politických vied porovnal deštrukciu spôsobenú použitím chemických a biologických zbraní k používaniu ekonomických sankcií a prišiel k záveru, že viac životov si vyžiadali ekonomické sankcie, ktoré USA uvalili napríklad na Irán, Sýriu, Kubu, Venezuelu, Severnú Kóreu a iné krajiny na listine sankcií.

„V sérii o Harrym Potterovi viedla arogancia a neskrývaná túžba po moci k Voldemortovmu pádu. Demaskovaním USA, ako Voldemorta, sa pred čitateľom odhaľujú kus po kuse nielen ako iniciátor ukrajinskej krízy a projektant studenej vojny, ale aj ako sládek nestability, rozsievač jedu a vojnový upír, ktorý šíri mor a nenávisť, narušuje ľudské práva, ktorý sa dopúšťa hrubých zločinov voči ľudskosti, ako „Voldemort“ globálneho poriadku. Svet trpí SPOJENÝMI ŠTÁTMI príliš dlho a je len otázkou času, kedy sa hegemonické správanie USA a zničenie medzinárodného poriadku obrátia proti nim samým.“ píše Global Timeshttps://www.globaltimes.cn/page/202204/1259520.shtml.

Ten, ktorý sa vydá cestou systematického šírenia lží a robí to spôsobom, že sa každý jeho krok, každý jeho výrok a podvod, dajú ľahko vystopovať, nie je len beznádejným zúfalcom, ale ťažko si možno predstaviť, že bude schopný takého obratu, aby prezrel, a zrazu pripustil pravdu. Skôr možno od neho čakať, že zaplatí akúkoľvek cenu za to, aby sa na jeho lži neprišlo !

´´Kto ignoruje znepokojujúce dôkazy o tom, ako hlboko prenikla ideológia nacizmu do krvného obehu ukrajinskej spoločnosti, odsudzuje vlastnú spoločnosť na to, aby okúsila z tejto medicíny.

Pritom na to nie je potrebné nič iné, iba skutočný záujem. Nepotrebujete pozerať videá, na ktorých vidíte, aké maniere Ukrajincom zaviedli určité skupiny ľudí – priväzovanie ľudí k stromu s obnaženým zadkom, do ktorého ich s neskrývaným sadizmom a agresivitou nakopávajú samozvaní exekútori ľudového súdnictva, nepotrebujete otvárať oči nad učebnicami a učebnými osnovami detí a mládeže, v ktorých sa propaguje nacizmus, deti sa učia výrobe mín a nenávisti. Učia sa zemepis, v ktorom na mapách chýba jeden štát – Rusko. Nepotrebujete, výpovede ukrajinských občanov, obyvateľov území, o ktorých Ukrajinci roky hovorili ako o ruských separatistoch, voči ktorým je akékoľvek násilie povolené, ktorí sú ukrajinskou armádou, ktorej pevnou súčasťou sú nacistické vojenské brigády, používaní ako živé štíty, a zabíjaní ukrajinskými snajpermi, keď sa z bunkrov vyberú po vodu, malé deti nevynímajúc. Veď všetky napáchané zverstvá sa dajú so súhlasom civilizovaného západu zvaliť na zlých Rusov.

Výpovede, fakty, dôkazy sa množia. Narastajú do neba. Vypovedajú osoby, ktoré sa vzdali do ruského zajatia. Ale kde niet nezávislého sudcu, sú akékoľvek dôkazy zbytočné. Narážajú na hluché uši.

Pri informovaní o týchto veciach však v civilizovanom svete, ktorý vytvoril kult slobody, a najmä slobody slova, nesmiete povedať, že sú z neovereného zdroja. Toto vám nikto neodpustí, pretože sprostredkovávate informácie, ktoré sú zo zdroja, ktorý nielenže je overený, ale je dokonale overený a vyhlásený za nedôveryhodný. Čo je väčší „hriech“ ako rozširovať neoverené informácie podľa predpísaných osnov.

Nedôveryhodný zdroj hovorí o tom, že v Azovstale, závode v Mariupole, ktorý má rozlohu približne 20 km2, a ktorý je opevneným mestom v meste, sa spoločne s elitnou brigádou Azovovcov, ukrýva viacero zahraničných legionárov, veliacich dôstojníkov z USA a rôznych štátov Európy, čo spôsobuje hystériu a hrozné migrény lídrom civilizovaného sveta, ktorého občania sa najviac vyznačujú tým, že sú systematicky a pomerne hlúpo klamaní. V rámci tejto koncepcie sa snaha o zúfalú záchranu civilizovaných dôstojníkov alebo zahladenie stôp (?) skrýva za poukazovanie na civilné obyvateľstvo vrátane detí a starcov, ktorým v areály Azovstaľu hrozí kvôli zostreným útokom ruskej strany smrť. Taký detail ako zavlečenie týchto civilistov a väznenie v areály Azovstalu ako živých štítov zo strany Azovovcov, občan vedieť nepotrebuje. Načo, veď živý štít slúži na to, aby sa jeho životmi kryli statoční bojovníci z civilizovanej spoločnosti.

V tejto hystérii sa z civilizovaného západu ozývajú hlasy volajúce po použití jadrových zbraní, spochybňujúce ich škodlivosť, volajúce po útokoch na ruské územie, ktoré podľa múdrych hláv budú na Rusko pôsobiť preventívne a odradzujúco od použitia jadrových zbraní, hlasy o tom, že účasť vojakov USA a NATO v tomto konflikte je nevyhnutná. Ale dopovedaním toho, že tým pádom je nevyhnutné utrpenie a smrť občanov ich štátov sa už nikto neunúva.

Tiež si myslíte, že smrť vášho dieťaťa v tomto konflikte je primeraná a nevyhnutná cena, ktorú chcete zaplatiť za celistvosť územia Ukrajiny ?

A to len preto, lebo v novom svete, ktorý sa usiluje nastoliť Aladin so svojou zázračnou lampou, z ktorej vždy vyskočí poslušný Džin – Európa, platí pravidlo, že to, čo môžu všetci, je zakázané pre Rusko. Lebo Rusko je najväčším nepriateľom Aladina.

Turecko bezostyšne zaútočilo na územie Iraku a vrátilo sa k svojej obľúbenej zábave – zabíjaniu Kurdov. Nielenže sa o tom z hlavného prúdu nedozviete, nikomu to nevadí.

Turecko je pritom členom NATO. Akosi nepočuť hlasy volajúce po uvalení sankcií na Turecko, zakázaní kebabu, premenovania tureckého medu na iracký med, po zákaze vysielať Šeherezádu a iné turecké telenovely, alebo zákaze dovozu fejkových adidasov z Turecka.

Židia prišli o pozíciu najväčšieho zla na svete, vytlačili ich Rusi. Nejde o problém ruskej politiky. Je to problém existencie Rusov, ich sveta, kultúry a zvykov, ako taký. Z Poľska sa ozývajú hlasy volajúce potom, aby ruská kultúra a všetko ruské zmizlo z histórie ľudstva. Ozývajú sa otvorené výzvy na vraždenie Rusov, na ubližovanie ruským deťom, odmietanie lekárskej pomoci.

Postúpili sme k otvorenému podnecovaniu nenávisti  pre príslušnosť k národu. A vystúpili sme na vyšší stupienok.

Západ  opäť predvádza, ako je možnéolúpiť iný štát, zmrazením jeho finančných prostriedkov, ako je možné olúpiť osoby len preto, že majú určitú národnosť. Ani vlastné zákony mu v tom nevadia.

Ukázal to svetu už aj v minulosti, pod taktovkou nacistického Nemecka. Olúpil židovské obyvateľstvo. A pridali sa k tomu aj Slováci, a mnohí pri tom s chuťou mľaskali a tlieskali. A nielen Slováci, aj Poliaci, Maďari a všetky krajiny, kde jasali nad nacistickou ideológiou.

Podobne ako v prípade Židov, voči nim bolo povolené všetko, čo by sme voči iným ľuďom tolerovať nemohli. Olúpenie, dehumanizácia, výsmech, urážanie, výzvy na vraždenie, a ich brutálne mučenie a zabíjanie. Za pomoci inteligencie a vedeckých teórií dokazujúcich, že patria do špeciálnej kategórie „Untermensch“. Podčlovek, hovorí wikipédia. Tento pojem sa objavil v antisemitskom texte Heinricha Himmlera z roku 1935.

Podčlovek síce vyzerá ako človek, ale v skutočnosti je to kreatúra, duševne stojí nižšie ako zviera, riadi sa primitívnymi pudmi a nenávisťou k tvorcom civilizovanej spoločnosti. K podľuďom radila nacistická propaganda okrem Židov, Rómov, aj Slovanov, najmä Poliakov, Srbov a neskôr aj Rusov.

Toto dielko pána Himmlera sa našlo podľa nedôveryhodných ruských zdrojov vo viacerých opustených bunkroch Azovcov, bojujúcich po boku ukrajinskej armády. Táto skupina, nielenže bola očistená od biľagu zakázanej, nacistickej, teroristickej organizácie. Výdatne je podporovaná, školená a pripravovaná na boj s ruskými podľuďmi zo strany inštruktorov NATO, USA a Kanady, a to už dlhé roky. Ich hodnotový rebríček a kult smrti, ktorý vyznávajú očividne neprekáža civilizovanému svetu, pretože tento vzácny potenciál sa dá elegantne použiť proti najväčšiemu nepriateľovi celého ľudstva. Pravdepodobne si budete vedieť dohľadať, že satanistická cirkev v USA otvorene podporila Ukrajinu, v ktorej mimochodom vznikla táto „cirkev“ v auguste 2014.

Podľa jedného britského politika má „patologická“ agresivita Rusov súvisieť s ich zlou genetikou. Informácia je z neovereného zdroja. Ale aj tak je zaujímavá. S čím potom súvisí streľba mladých Američanov v školách do spolužiakov a do učiteľov ? Z Ruska sme takéto správy zatiaľ nepočuli.

Prezident Ukrajiny ocenil v roku 2007 Šuchevyča, jedného z členov Ukrajinskej povstaleckej armády, ktorá bojovala počas II. svetovej vojny na strane nacistov, ako hrdinu Ukrajiny. Šuchevyč bol zástancom etnickej čistky Poliakov, a zverstvá, u ktorých pridal ruku k dielu, bežný človek nedokáže pochopiť ( rozrezávanie brucha tehotným ženám, vyberanie embrya a zašívanie živých mačiek, alebo skla do brucha ženy)

Ukrajinci spáchali genocídu. V Poľsku to chcú dať do zákona | Parlamentné Listy (parlamentnelisty.sk)

Tucker Carlson https://www.youtube.com/watch?v=TcAoqyEYTpU,

na Fox News, poukazuje na to, ako sa Washington opakovane a často vyjadroval o tom, že vojaci USA nebudú poslaní na bojiská na Ukrajine, aby bojovali s Ruskom, pričom v posledných dňoch kongresman blízky Bidenovi vyhlásil, že USA sa nemôžu prizerať, ako sa Ukrajina zmení na Sýriu. Kongresman priamo naznačil, že vyslanie amerických vojakov na územie Ukrajiny je nevyhnutné.

Inak, prirovnanie Ukrajiny k Sýrii z úst amerického kongresmana naháňa informovaným ľuďom hrôzu. Skutočné vraždenie civilného obyvateľstva a obrovské škody v Sýrii prišli až so vstupom USA  do bojového konfliktu. V tejto súvislosti upozorňujem na to, že Sýria nedávno doručila vedeniu OSN oficiálny list s informáciami o vojnových zločinoch USA v Rakke v roku 2017 a žiada ich potrestanie. V dokumente sa uvádza, že americká vojnová operácia v Rakke spôsobila takmer úplne zničenie mesta a smrti tisícov civilných obyvateľov. Nuž volanie po potrestaní vojnových zločinov na Ukrajine, vzbudilo v mnohých krajinách, kde k nim tiež došlo zo strany vojakov NATO, USA a ich partnerov, nádej, že vojnové zločiny začnú byť riadne vyšetrované. Naše médiá nás prirodzene o takýchto nepodstatných veciach informovať nebudú.

Tucker vraví, že časté omieľanie toho, že americkí  vojaci určite nebudú vyslaní na Ukrajinu, znamená, že sa jedná o otvorené šírenie lži. Tucker ako občan USA asi najlepšie vie, že sa tiež radia do šíku cielene klamaných chudákov, ktorí majú mať ilúziu slobody. Lebo luhári sa domnievajú, že takto to funguje. Namiesto pravdy omieľajú nechutné lži. Lži, ktoré sú nebezpečné a stoja život tisíce a  v prípade týchto lží už aj milióny ľudí.

Jeden komentár k vystúpeniu Tuckera Carlsona pod menom Steven Faults uvádza:

 „In a free society, we’re supposed to know the truth. In a society where truth becomes treason, then we’re in big trouble. And now, people who are revealing the truth are getting into trouble for it.“ ~ Ron Paul“ V slobodnej spoločnosti by sme mali poznať pravdu. V spoločnosti, kde sa pravda stáva zradou, máme veľké problémy. A teraz sa ľudia, ktorí odhaľujú pravdu, dostávajú do problémov.“ Ron Paul.

Šéf diplomacie EÚ Joseph Borell sa nechal počuť, že konflikt na Ukrajine môže byť vyriešený len vojenskými prostriedkami.

Nemecká spoločnosť je neuveriteľne huckaná k tomu, aby išla bojovať s Ruskom. Východní Nemci nezmenili dobrý vzťah k Rusom, nedávno prevedený výskum v bývalých NDR, ukázal, že 75 % obyvateľov sympatizuje s Ruskom. Pritom je dosť čudné, že dobrý vzťah majú práve tí, ktorí „blízkosť“ Ruska pocítili najviac a nie sprostredkovane cez železnú oponu.

Ale Veľká Británia sa vyhráža Nemcom, že ak neprestanú kupovať ruský plyn, uvalia na Nemecko sankcie. The  Telegraph vyjadril názor, že každý, kto kupuje nemecké výrobky, v skutočnosti sponzoruje vojnu na Ukrajine. Navrhujú, aby sa zaviedol zákaz na import nemeckých výrobkov, cca na 6 mesiacov, s jeho predlžovaním do skončenia vojny.

Pikantné v celom príbehu je, že Veľká  Británia je lídrom v podnecovaní Ukrajiny v pokračovaní vo vojnovom konflikte, ale podobne ako USA, už menej „hviezdi“ v rebríčku pomoci ukrajinským utečencom.

Keď sa vrátime k myšlienke o práve slobodnej spoločnosti na pravdivé informácie, je potrebné  zohľadniť, že (nielen) ruská strana priniesla viacero informácií o tom, že na Ukrajine pôsobia vojnoví inštruktori NATO, ako aj o tom, že ukrajinské vojenské jednotky bojujú pod vedením britských veliteľov.

Medzi vojnovými zajatcami, ktorí sa vzdali ruskej strane sa nachádzajú aj britskí žoldnieri.

To, že ukrajinskej armáde uväznenej v Azovstale, ktorej súčasťou sú nacistické bojové zložky Azov, Gajdar a iné, boli opakovane adresované výzvy, aby sa vzdali a vytvorené boli koridory, aby vyšli z bunkrov a zachránili si život, informuje len ruská strana. Takže je to kremeľská propaganda. Zdroj je nedôveryhodný, teda nejestvuje.

Mnohí ukrajinskí vojaci tam držia pozície bez  spojenia s velením, bez zbraní, jedla, vody, len preto, že veria, že im prídu posily. Nevzdávajú sa aj preto, lebo sa boja, že ich zastrelia ich vlastní. Tí, čo sa vzdali a sú v zajatí vypovedajú, že ukrajinskí snajperi strieľali do chrbtov detí, ktoré vyšli z bunkrov, aby doniesli vodu, o to viac boli pripravení zastreliť zozadu vojakov, ktorí by chceli vyjsť a vzdať sa.

O tom, že vraždenie civilného obyvateľstva majú na svedomí hlavne nacistické zložky v ukrajinskej armáde, sa v slobodnej spoločnosti tiež nedozvieme. Lebo to je kremeľská propaganda.

Lenže dôkazy sa hromadia priamo úmerne počtu ľudí, ktorí o veciach vypovedajú.

Neexistuje prirodzené právo na to, aby ste niekomu zakazovali na mieste, kde sa narodil, žije a pracuje, hovoriť jeho materinským jazykom. V tejto otázke sa západná civilizácia tvárila ako tá, ktorá ju má vyriešenú. Vyriešenú v záujme práva používať materinský jazyk.

Ako by sme posudzovali rozhodnutie zakazovať používanie rodného jazyka, vytvárať dve kategórie občanov, zriadiť v štáte kategóriu neobčanov ? To zaviedla Ukrajina. Náš premiér si myslí, že štát s takýmito zákonmi má miesto v EU.

Má právo sa niekto rozhodnúť, že chce určité územie, na ktorom roky žijú ľudia, majú svoje korene, vyhlásiť za svoje, ovládnuť ho tak, že týmto ľuďom vnúti buď to, aby zavrhli svoj jazyk a korene, a prijali ideológiu nenávisti, alebo z neho ušli, či umreli ? Patrí toto právo k právam, ktoré dali občania voleným predstaviteľom ?

Donecká a Luhanská republika vyhlásili, že sa oddeľujú od Ukrajiny. Nechceli byť pod vládou, ktorú zrodil Majdan. Rusi ich uznali, a pridali sa k nim viaceré štáty. Je ich málo. Zatiaľ.

Civilizovaný svet kričí, že je to narušenie celistvosti územia Ukrajiny. Nepochybne. Ale možno je to súčasne aj prejav vôle občanov a ich predstava o budúcom spôsobe, akým budú spravovať svoje územie.

Na Ukrajine sa to netoleruje. Ale tolerovalo sa to v Kosove, lebo kosovskí Albánci na prejav takejto vôle právo mali. Rusi v Donecku a Luhansku takéto právo nemajú.

Nezávislosť Kosova pritom uznalo veľa štátov EÚ. Slovensko nie, pretože sa desí autonómnych snáh maďarskej menšiny. Slovensko ako člen EÚ nezávislosť Kosova (zatiaľ) uznať nemusí, ale že to neurobia Srbi, je jednou z prekážok ich prijatia do EÚ. Ukrajina do EÚ podľa našich bábkových politikov patrí. Otázkou je, či my patríme do takej EÚ, ktorá víta Ukrajinu.

Ako by sa asi zachoval Viktor Orbán, keby sa Slovensko rozhodlo, v reakcii na autonómne snahy maďarskej menšiny, 8 rokov ostreľovať územia obývané Maďarmi, zakázať používanie ich rodného jazyka, ich výuku, a zavraždilo by 14000 občanov maďarskej národnosti, z toho mnoho detí ?

Pomyslime na USA.

Ako sú chránení americkí občania ? Ako nadľudia. Stačí pozrieť priemerný americký film. Nadobudnete dojem, že každý Američan má aspoň jeden kus spodného prádla s motívom americkej zástavy.

Zaslepená civilizácia vykrikuje, že izolovala Rusko.

6 miliárd ľudí sa prizerá ako rýchlo sa západ odvrátil od hodnôt, ktoré tak rád, aj silou zbraní a za cenu ľudských životov ľudí „tretieho“ sveta, exportoval iným.  Zdá sa však, že západ to s exportom hodnôt ľudskosti a demokracie prehnal, všetky hodnoty vyviezol do sveta a doma mu nezostalo nič.

Civilizovaný západ môže zastrašovať vlastných občanov povedať to, čo si myslí väčšina sveta , pohľad väčšiny sveta, ktorú nie je možné zastrašiť sa tým nezmení.

Obávam sa, že za západnou civilizáciou, ktorá teraz ukázala svoju skutočnú tvár, zvyšok sveta vôbec nezaplače.

Cirkusanti

20.03.2024

Namiesto rešpektu k právu, jarmočné divadlá. Včerajšia tlačová konferencia prokurátorov špeciálnej prokuratúry potvrdila správnosť rozhodnutia o zrušení tohto spolitizovaného chápadla generálnej prokuratúry a aj správnosť rozhodnutia ústavného súdu, ktorý v tejto časti nepovažuje legislatívne aktivity za protiústavné. Znova ukázali hrubú neúctu k právnemu [...]

Potrebujeme bežecké topánky a lupu ?

19.03.2024

Aký je váš vzťah ku pravde ? Naozaj potrebujeme kvalitnú bežeckú obuv, aby sme stíhali beh za klamármi s cieľom odhaľovať ich nové a nové klamstvá? A naozaj potrebujeme lupu, aby sme dokázali rozlíšiť kvalitu a objektivitu informácií, ktorými sme účelovo zahlcovaní z každej strany ? Lebo ľudia, ktorí nie sú informovaní, alebo sú zle informovaní, ale nevadí im to, [...]

Najsilnejším svedectvom o vás, sú vaše skutky

02.03.2024

Za krok, ktorý zásadným spôsobom zmenil smerovanie našej spoločnosti aj formálne, nielen porušovaním jestvujúcich zákonov a vykrádaním ich obsahu , považujem prijatie ústavného zákona číslo 422/2020 Z. z. ,ktorým bola ústavnému súdu odňatá právomoc posudzovať súlad ústavných zákonov s ústavou : 8. V čl. 125 ods. 4 sa na konci pripája táto veta: „Ústavný [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Viktória Hellenbart

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 89
Celková čítanosť: 223236x
Priemerná čítanosť článkov: 2508x

Autor blogu

Kategórie